Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда във вторник на

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда във вторник на
Коментари Харесай

Спецоперация на полицията в Разград

Специализирана полицейска операция по противопоставяне на битовата престъпност се организира във вторник на територията на полицията в Разград.

Обект на инспекциите са хора, съпричастни към осъществяване на незаконна активност, пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави активност, обвързвана със законови нарушавания. Паралелно с това са построени контролно-пропускателни пунктове, на които се правят инспекции на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконната миграция и нарушавания на ЗДвП.

В засилените контролни дейности са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция " и Жандармерията. 4 КПП-та действат на територията на РУ-Разград, 3 КПП-та и два мобилни екипа са на територията на РУ-Исперих и 5 КПП-та в РУ-Кубрат.

Акцията е ориентирана към противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и квартали на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР